Sigurnosni okov

Koriste se najkvalitetniji okovi

od renomiranih proizvođača.

Kombinacija dve nasuprot okretne dvostruke brave sa kljunom gore I dole sa uobičajenim srednjim jezičkom za zaključavanje i dodatno sa po šest čvrstih trezorskih klinova od čelika.
Već se vizualno sigurnost kućnih vrata može utvrditi I već time steći skoro neograničeno poverenje. Dvostruki kljunovi sa zadnjom pričvrsnom spojnicom plus 2 x 6 klinova za trezore i jezičke za zaključavanje.
Dva koso postavljena i u krajnjoj poziciji zaključana klina(1) kao i četiri amortizirajuća, takođe u krajnjoj poziciji zaključana klina(2) garantuju dugotrajnu sigurnu funkcionalnost. Visok stepen lakoće zatvaranja garantuju kosine od 5mm na kljunovima brava.
Kljunovi brava su od čelika, hromirani, klinovi za trezor i jezičak za zaključavanje su od postojanog čelika, hromirani.

BOSAL je u saradnji sa renomiranom firmom "Mul-t-lock" ustanovio novi unikatni tip cilindra koji se ugrađuje isključivo u BOSAL vrata. Kodirani interaktivni cilindar u kombinaciji sa sigurnosnom cilindar bravom obezbeđuje najviši nivo sigurnosti i lakoće korišćenja.

U kompletu je pet ključeva koji se otvara pred vlasnikom. Ovakav ključ se ne može umnožavati bez kod kartice koju obezbeđuje BOSAL, i samo kod našeg ovlašćenog servisera.

• Okretni
• Okretno nagibni
• Klizni
• Podizno klizni
• Kombi sistem
• Harmonika sistem

Facebook

Kontakt

YU BIZNIS CENTAR,
Bulevar Mihajla Pupina 10d
Visoko prizemlje, lokal 73 (preko puta pošte)
11000, Beograd, Srbija

Tel: +381 (0) 11 3121 785
Tel: +381 (0) 11 311 51 30
Tel/Fax: +381 (0) 11 311 95 54
Mob: +381 (0) 64 1998 619;

E-mail: office@bosal.rs
Web: www.bosal.rs