PVC stolarija

U ponudi je veliki izbor

PVC stolarije

 

Višekrilna PVC vrata za kuću
Višekrilni PVC prozori sa pregradama
Klizna PVC vrata na terasi
PVC vrata za kuću
PVC prozori za terasu
Klizna vrata od PVC profila
Dvokrilna PVC vrata za kuću
Sobna PVC vrata

PVC je skraćenica za polivinil-hlorid. PVC je jedna od najkorišćenijih vrsta plastike. PVC prozori imaju dobra toplotna svojstva, spojevi elemenata su vareni tako da PVC prozor čini praktično jednu celinu i on je kompaktan materijal u celom preseku.

PVC stolarija u ogromnoj meri smanjuje nivo buke koji dolazi od spolja. PVC prozori koje koristimo mogu imati 5 i 6 komora u preseku. Komore znače dubinu samog PVC profila samim tim imaju bolju energetsku efikasnost.

U PVC prozore se stavlja pocinkovan čelik kao ojačanje. PVC stolarija ima odlične izolacione osobine i znatno smanjuje troškove grejanja. Izolacioni potencijal PVC prozora posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa trostrukim staklima.

PVC je u beloj boji ali moze biti i u dezenima imitacija drveta. Veličina i oblik PVC prozora mogu da se prilagode I najzahtevnijim kupcima jer se isključivo prave po meri.

PVC prozori su zaštićeni samolepljivom plastičnom folijom, i ista se po završenoj zidarskoj obradi otvora uklanja.

PVC prozori su proizvedeni od postojanog materijala, otpornog na vremenske uslove i lakog za održavanje. Za čišćenje glatke površine PVC prozora koriste se blaga sredstva za čišćenje. Dovoljan je blagi deterdžent i vlažna krpa.

Facebook

Kontakt

YU BIZNIS CENTAR,
Bulevar Mihajla Pupina 10d
Visoko prizemlje, lokal 73 (preko puta pošte)
11000, Beograd, Srbija

Tel: +381 (0) 11 3121 785
Tel: +381 (0) 11 311 51 30
Tel/Fax: +381 (0) 11 311 95 54
Mob: +381 (0) 64 1998 619;

E-mail: office@bosal.rs
Web: www.bosal.rs