ALU stolarija

U ponudi je veliki izbor

aluminijumske stolarije

 

Višekrilna balkonska vrata
Višekriln prozori
Dvokrilna balkonska vrata
Višekrilna balkonska vrata
Klizna vrata
Klizna balkonska vrata
Aluminijumska balkonska vrata
ALU vrata
Klizni sistemi
Balkonska vrata

Aluminijumski prozori mogu biti hladni (bez termo mosta) i sa termo mostom (poliamidna traka). Hladan profil se koristi isključivo za pozicije gde nema razlike u temperaturama spolja i unutra jer u suprotnom će kondezovati.

Termo prekid (poliamidna traka) razdvaja aluminijum i stvara termo most tako da nema kondezovanja. Aluminijum ima u više serija koje koristimo i razlikuje se u širini poliamidne trake samim tim se i povećava dubina profila i dobija bolja energetska efikasnost.

Aluminijum ima veliku otpornost na atmosferske uticaje i iz tog razloga se praktikuje za prostore koji su izloženi sunčevoj svetlosti i visokim temperaturama. Alu prozori su ekološki jer je aluminijum material prirodnog porekla.

Aluminijumska stolarija je lakša od PVC-a pa se može koristiti za izradu večih površina za poslovne prostore, izloge i slično. Dugotrajnost i pouzdanost ALU stolarije kao i veliki izbor boja u kombinaciji sa plastifikacijom ili eloksazom aluminijumske prozore stavlja na prvo mesto prilikom odabira za vaš stambeni ili poslovni objekat.

Prozori predstavljaju barijeru između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti prostorije i zbog toga moraju da budu otporni na sve vremenske nepogode, kvalitet ALU prozora se ogleda u tome da kao čvrst i postojan materijal može da odoli svim vremenskim uticajima.

Alu stolarija proizvodni asortiman:

- Alu prozori jednokrilni, dvokrilni, višekrilni
- Alu vrata jednokrilna
- Alu vrata dvokrilna
- Alu ulazna vrata
- Alu balkonska vrata
- Alu pregradna vrata

 

Facebook

Kontakt

YU BIZNIS CENTAR,
Bulevar Mihajla Pupina 10d
Visoko prizemlje, lokal 73 (preko puta pošte)
11000, Beograd, Srbija

Tel: +381 (0) 11 3121 785
Tel: +381 (0) 11 311 51 30
Tel/Fax: +381 (0) 11 311 95 54
Mob: +381 (0) 64 1998 619;

E-mail: office@bosal.rs
Web: www.bosal.rs